Search form

Stratton House

Increased office efficiency … from an electrical refurbishment?

Yes, really! Read more to see how this was achieved at Stratton House, a Grade II listed property located within the Mayfair Conservation area in central London.

A global private financial institution required the complete electrical and structured cabling refurbishment of an entire floor, prior to relocating their offices into the historic building.

The client required a meticulous plan, enabling the refurbishment to be completed on-time and on-budget. Working to meet the relocation deadline was critical in order to allow the client to move into the refurbished floor without disruption to business operations.

We were very pleased with GCL on this project, delivered on time, in budget and with outstanding results. This can only be attributed to GCL’s professionalism in their understanding of our requirements, active listening, and their innovation & flexibility. Their proactive approach has led to another successful project completion.

IT and Facilities Manager

PDF icon Download Case Study PDF (841.26 KB)